71

Интериорни решения за вашия дом

„MaxDecor“ – официалният представител на „Benjamin Moore“ и PPG – Pittsburg Paints за Пловдив и региона

В модерния свят времето за пазаруване става все по-ограничено, а необходимостта потребителите да намерят всичко под един покрив никога не е била по-голяма. И тук на помощ идват професионалистите от „MaxDecor“. В магазина ще откриете богата гама цветове при избора на латекс, фасадна боя или декоративни мазилки. Фирмата предлага различни марки интериорни и фасадни бои на най-качествените производители в света! Със своите над 1000 цикъла на миене боите „Benjamin Moore“ са сред най-предпочитаните от клиентите. Сериите AURA и REGAL са с нулево съдържание на летливи органични съединения Zero VOC, което ги прави изключително подходящи за помещения в които живеят малки деца, бременни и хора с алергии. Най-новото попълнение в гамата продукти предлагани от фирмата, са боите с високо качество на PPG – Pittsburg Paints, които са утвърдила се марка в екстериорните и интериорни бои в САЩ, а вече и в България.


Служителите в магазина са готови да предложат професионален съвет или консултация, за да направите своя най-добър избор. Ще ви помогнат да изберете най-подходящия цвят за любимата стая в дома ви, като на място в магазина могат да се тонират над 9000 цвята.

Помислено е и за тези, които обичат сами да ремонтират своя дом. В магазина на „MaxDecor“ ще може да намерите богата гама инструменти, които ще направят боядисването не просто лесно, но и професионално. Специално внимание е отделено на сектора с интериорните решения, защото именно те превръщат един апартамент или къща в истински дом. На разположение на клиентите е богато разнообразие от подови настилки и паркети, лайсни и первази, всички необходими консумативи към тях, които са гарант за перфектния завършек на ремонта.


Не се колебайте! Доверете се на опита и професионализма на служителите в магазин „MaxDecor“, за да превърнете ремонта в дома си от досадно занимание в цветно преживяване!

За контакти:

Магазин „MaxDecor“
ЖР „Тракия“, „Освобождение“ 39А (в комплекс „Елит“)

Телефон: 0893 305 306
Mail:
[email protected], [email protected]

www.maxterm.eu, www.maxterm.bg, www.maxdecor.bg

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?