Следвайте ни

Иновативно: Любители на сноуборда и ските си построиха мобилна сауна

viber icon

Surf Sauna - това е името на тази мобилна сауна, създадена от група зимни сърфисти от Portsmouth, USA. Сауната е построена от западен червен кедър и неръждаема стомана. На групата ентусиасти са им били нужни няколко години, докато решат да пробват да я построят. За момента  Surf Sauna е единствена бройка и се отдава под наем, но групата, вече приема поръчки за изработка, които започват от 16 000$.

Бъчвовидната сауна може да бъде транспортирана навсякъде и да се използва от всички любители на зимните дейности и спортове. Изработена е от морски клас поцинкована и неръждаема стомана, за да може да издържа на години излагане на морска вода. Цилиндричните ѝ страни са от западен червен кедър, който е натурално устойчив на гниене, поради което е често срещан в строителството, а заради антимикробните си свойства.

Мобилни сауни вече има и у нас.

Те се произвеждат от местни фирми - различното в този иновативен продукт е в 7-образния профил на детайлите с променливо сечение и ъглов наклон, който позволява извайването на всякакви форми. Може да се поръча продукт с панорамна гледка от сауната, масажор към руската баня, нежна музика, ароматни соли, парогенератори, шампанско в ледения душ. Градинските сауни обикновено се правят от първокачествена кедрова дървесина без смола. Всички компоненти от естествено дърво са устойчиви на петна и абсорбиране на миризми. Дървесината осигурява прекрасен аромат в сауната, а начинът на подреждането на ламперията допринася за циркулацията на въздуха, осигуряваща равномерна температура и влажност, обясняват специалисти.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Глезотийка за богати,от катунарите

Глезотийка за богати,от катунарите

10.06.2020 | 19:49

Взаимстван външен изглед, колко ли ще струва, щом има скъпи материали, защо ли питам, тя сауната не става за стари и болни хора...!

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Остана ли ви отпуск за ваканция през лятото?