44

Индивидуална архитектура и добра локация - формулата за успешния жилищен проект

"Хъс Естейт" е компания, част от групата на "Хъс" ООД, ексклузивно обслужваща продажбите и отдаването под наем на обекти от инвеститорите "Хъс инвест" и "Арх Ситистрой". "Нашата цел е висококачествено обслужване и професионален съпорт за клиентите ни - без комисиона. Предлагаме на имотния пазар сгради с индивидуална архитектура, добра среда за живот, отлична локация и безкомпромисно качество на материали и изпълнение", твърдят от екипа.  

 

„Тракия сити парк" - моят дом е моята крепост 

Най-мащабният сред плановете на „Хъс Естейт" е мегапроектът „Тракия сити парк". Той разполага с внушителните 13 700 кв.м вътрешен озеленен двор, където ще има детски площадки, стрийт фитнес и зони за отдих - в сърцето на най-добре развития инфраструктурно квартал на Пловдив - ЖР „Тракия“.

Композицията му представлява 18 блока, най-ниските от които - 10-етажни, а най-високите - на 18. В сърцевината им е развита покривна градина. Тя попада на нивото на втория етаж и е отворена единствено за обитателите на комплекса. Сутеренът под градината пък ще бъде развит като ритейл парк с голям покрит паркинг за клиенти. 

От „Хъс Естейт“ добавят, че близо две години са търсили подходящ парцел в квартал „Тракия". Прецизни по отношение на локацията, инвеститорите виждат в този терен - между бул. „Освобождение" и ул. „Георги Данчов" - перфектното попадение. Разположен на четири улици, той е напълно подходящ да разгънат един по-мащабен план за застрояването му. Комплексът попада в непосредствена близост с детски градини и ясли, училища, хранителни хипермаркети, търговски центрове и аквапарк и е само на 2 минути от парк "Лаута". Локацията му е изключително лесна за достъп както с обществен транспорт, така и с лек автомобил. 

„Магнолия Форест" - цял нов квартал близо до природата

Комплекс „Магнолия Форест“ е напът да се появи на мястото на бившия култов къмпинг на „Балкантурист“ - „Горски кът“, на 4-ти километър в район "Северен".

„Магнолия Форест" е със съвсем различен профил, що се отнася до жилищното обитаване. Проектът залага на нискоетажното строителство. В него са планирани 50 блока на по четири етажа върху терен от 37.642 дка в северозападната част на града, на изхода от Пловдив. Архитектурният проект е съобразен изцяло с даденостите на парцела и е разработен в духа на съвременния и модерен начин на живот. В предната част на комплекса, към бул. "България", се разполагат магазини. Паркирането е осигурено на 100% чрез надземни гаражи в първите етажи на блоковете и надземни паркоместа. А вътрешният двор осигурява места за отдих, детски кът и спорт - които са неизменна част от архитектурата на подобен род проекти. Днес все повече семейства искат качествена среда на живот, осигуряваща им сигурност и висок стандарт. Локацията на „Магнолия Форест" дава всички предпоставки за спокоен живот в една от зелените крайградски локации на Пловдив.

В момента теренът е зелена площ, която според кадастъра е отредена за жилищно застрояване. Инвеститорите заявяват, че техен приоритет е да запазят голяма част от съществуващите дървета и зеленина. Когато завършат напълно комплекса обаче, те обещават да реализират и ново, допълващо озеленяване. От „Хъс Естейт“ потвърждават, че вече имат издадено строително разрешение за 5 от сградите в „Магнолия Форест". 

Анкета

За кого ще гласувате на кметските избори в Пловдив?