71

ХМЦ - градим качествено бъдеще

ХМЦ АД е семейна компания, създадена през 1990 г. като дружество за търговия с черни метали, като през годините фокусът постепенно се измества към производството. Първата преработвателна дейност, която и до днес е силно застъпена в портфолиото на компанията, е преработка и производство на арматурна заготовка Клас I, II и III.

През 2005 г. изградихме основната си производствена база за метални конструкции, като стъпка по стъпка успяхме да повишим производствените си мощности и възможности. Успешно внедрихме система за управление на качеството и околната среда ISO 9001:2015 и ISO 14001:2015.

Основен приоритет на компанията е изграждането на метални конструкции и съоръжения с желанието да предоставим на нашите клиенти най-доброто съотношение между цена и качество: „Ние си поставяме високи цели, за да постигаме добри резултати! За тази цел покриваме напълно изискванията за сертифициране на заваръчна дейност EN ISO 3834-2:2005 и  за съответствие на производствения контрол съгласно EN 1090-2:2008.Освен това продължаваме да се развиваме и да придобиваме сертификати, които да разширяват възможностите и капацитета ни чрез получаване на сертификат за заваряване на жп компоненти по EN 15085-2.

Ние инвестираме в нови технологии, производствени машини, професионални квалификации, така успяваме да подобрим както конкурентността на продуктите, които предлагаме, така и работната среда в компанията: „ За нас екипът е от първостепенно значение и затова полагаме специални грижи за осигуряване на безопасни и комфортни условия на труд. Убедени сме, че нашето мото: „Градим качествено бъдеще!", е ключът към покоряването на световни пазари“.

Служителите ни са много важни за нас, затова се стремим да им осигурим комфортна и безопасна работна среда!

Но както в живота, така и в бизнеса, не всичко върви по план. През тези 30 години сме имали много върхове, както и падения. Преминавали сме през кризи - политически, финансови, семейни, но винаги сме се успявали да намерим правилния път. Една от причините да устояваме на времето и предизвикателствата са нашата упоритост и коректност.

Когато си воден от желанието да изградиш устойчив бизнес и си воден от морал и етика, вероятността да не успееш е много по-малка.

Днес също сме изправени пред световна криза и предизвикателството да оцелеем. След тази световна пандемия и разрастващата се криза в цял свят, войната в Украйна, светът вече няма да е мястото, което познаваме, но след всяка буря изгрява и слънце! Ние сме убедени, че заедно с вас ще преборим предизвикателствата и с труд и упоритост ще посрещнем заедно „хубавото време“ след бурята. Все пак името, с което сме създадени, е едно такова  „слънчево“ - ХЕЛИОС!

А Слънцето е СВЕТЛИНА и ние я даваме на всички вече над 30 години!

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
В същност

В същност

26.03.2023 | 17:07

У нас - на нашата територия, има едно качествено нещо. И това е мизерията. Всичко друго е имитация!

Отговори
3 0
Тиквата

Тиквата

25.03.2023 | 21:47

С тия украинци дето ги ползвате сте гола вода...и оня Митко техника...ужас.

Отговори
4 0

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?