44

Глад на имотния пазар за обзаведени жилища

Купувачите на имоти все повече търсят обзаведени жилища, въпреки че това повишава значително цената им. Според експерти пазарът продължава да изпитва недостиг на завършени жилища. А инвестиционният интериорен дизайн помага имотът да се продаде значително по-бързо - за това е достатъчен само един месец. Доказва го дизайнерът Рене Емил, която дойде в Пловдив, за да получи своята награда като финалист в годишните награди LUXURY Property AWARDS 2022.  

Тя е проектант, интериорен дизайнер и инвеститор в недвижими имоти. През последните 14 години извършва анализ на купувачите, благодарение на което е постигнала златната среда - инвестиция, дизайн, бърза продажба.

Интериорният експерт има зад гърба си изпълнени над 60 обекта по договори с инвеститори през последната година като създател на „Артелието” и „Ла Каза Фортеза“. Благодарение на качественото изпълнение, функционално разпределение и артистичен дизайн всички имоти са продадени само в рамките на месец от пускането им в продажба. Зад успешно реализираната работа стои екип от 40 специалисти. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Кпсс

Кпсс

20.10.2022 | 10:08

Хахааа,надувайте,момчетааа,да стане на парчетаааааа.....

Отговори
0 0

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?