Следвайте ни

Expo Hotel - самотните 4 звезди близо до летището

Една от най-големите хотелски вериги в света - Best Western International, обяви, че вече има няколко хотела в България. Веригата, чийто първи хотел беше софийският „Сити хотел“, включва още хотелите „Европа“ и „Роял“ в Пловдив.

От 2005 година четиризвездният хотел "Експо" в София също стана част от международната хотелиерска верига. Договорът е на франчайзингов принцип. "Бест уестерн" дава името си предимно на хотели от градски тип в цял свят, които трябва да отговарят на нейните изисквания за стандарт и качество на обслужването. Те заплащат членски внос, за да бъдат част от веригата, която им осигурява сигурни и постоянни клиенти.

Локализиран в един от най-активните бизнес райони на столицата, съвсем близо до Интер Експо Център, Expo Hotel също е свързан с фирмата на Анастасов "Радис груп" и е единственият 4-звезден хотел (с 200 стаи) в близост до летище София. Разполага с 99 комфортни стаи, мултифункционални конферентни зали, специално обособен бизнес салон, бар и зони за хранене, сред които и открита лятна градина.

Анкета

За какво бъдеще на Пловдив трябва да работи новият кмет?