4232

Ето какво ще замени култовия ресторант "Форум"...

Багер разчисти останките от култовия през 90-те години пловдивски ресторант "Форум", който известно време беше и част от веригата „Даяна“

Апетитният парцел се намира в близост до бул. „Цар Борис III Обединител“.

„Живеем в съседство, но целият ни калкан вече е срязан. Старата бетонова постройка е разрушена, но след това къщата ни се напука. Шумът от работата на строителите е непоносим, започват още от 8 часа сутринта“, жалват се недоволни съседи. Вече близо месец животът им преминава в постоянен прахоляк и шум до късно. 

Мястото е заравнено и готово за ново строителство, видя репортер на „Марица“. "Няма как да бутаме стари постройки и да няма шум и прахоляк. Само че всичко вече е разчистено на терена и съседите ни няма от какво да се притесняват", каза пред медията ни собственикът Владимир Ботушаров. Добрата новина е, че той няма строителни намерения засега и на мястото няма да израсне поредният жилищен мастодонт. Вместо него наследниците на покойния предприемач Иван Ботушаров са замислили да изградят паркин​г за 35-40 коли. Това обаче е временна опция за мястото, понеже през следващата пролет тук се очаква да отвори врати food court - открито пространство за различни видове храни на едно място. 

Снимки от Наташа Манева

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Трябва да се работи

Трябва да се работи

24.01.2024 | 13:30

Правилно започват работа в 8.00ч

Отговори
9 4

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?