4232

Единственият конкурс за бизнеса с недвижими имоти у нас надгражда традиционния си формат

REAL ESTATE BUSINESS FORUMS & AWARDS е названието на проекта от 2024 година

Единственият национален конкурс, отличаващ имотния сектор и неговите основни двигатели, „Годишни награди на Imoti.net“ надгражда традиционния си формат и придобива името REAL ESTATE BUSINESS FORUMS & AWARDS. Водещата медия за недвижими имоти Imoti.net, част от Investor Media Group, продължава да бъде организатор на проекта и да налага тенденциите в имотния бранш, като паралелно провежда поредица от бизнес форуми в големи градове в страната.

Проектът REAL ESTATE BUSINESS FORUMS & AWARDS има за цел да насочи вниманието към строителните инвеститори, строителите на жилищни и бизнес проекти, дигиталните решения в областта на недвижимите имоти, както и агенциите за недвижими имоти. От 2024 година конкурсът ще отличи и брокер на недвижими имоти, определен от колегите му в бранша.

Поредицата от бизнес форуми предстои да стартира съвсем скоро в София, като темата на тазгодишните бизнес дискусии е „Стандарти на бъдещето в средата ни на живот“. Повече информация за отделните форуми през годината, както и за кандидатстване в конкурса може да бъде разгледана в онлайн платформата Investor Media PRO.

Бизнес дискусиите се осъществяват в унисон с цялостната мисия на водещата медия за недвижими имоти Imoti.net, част от Investor Media Group, да стимулира прозрачното и професионално развитие на имотния бизнес в полза на потребителите. Те са част от програмата на REAL ESTATE BUSINESS FORUMS & AWARDS, които отличават най-добрите в сектора на недвижимите имоти спрямо изминалата година. Конкурсът и бизнес дискусиите се организират в подкрепа на фондация „Очи на четири лапи“ – неправителствена организация в помощ на слепите хора и с мисия за предоставяне на по-пълноценен живот.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Долна реклама

Долна реклама

12.01.2024 | 00:42

Нескопосано прикрита под популярна рубрика. Марица е длъжна да декларира, ако е получила пари за срамното писание. Това е закон валиден за всички европейски страни.

Отговори
2 0

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?