46
Следвайте ни

Дренажи около къщата и в градината с продуктите на Devorex

Иновативната решетка от полиамид (PA) е елегантно и функционално решение за клиента

viber icon

Дренажните канали на “Деворекс” ЕАД са подходящо решение за линейно отводняване. С тях лесно се отводнява повърхностно теренът и така излишната вода се отвежда от къщи, дворове, зелени площи и др.

Дренирането на почвените и на просмукващите се в почвата води е основният и най-древен метод за отводняване на терени с високи подпочвени води или за предпазване основите на сградата от хидростатичното налягане на водата. Това прави дренажната система задължителна при строежа на нова сграда.

Тук могат да ви помогнат специалистите от пловдивската фирма “Деворекс” ЕАД = тя е производител на иновативни решения за отводняване - водосточни системи от PVC и системи за линеен дренаж.

Каналите на “Деворекс” имат здрава конструкция и се монтират лесно. Това, че са произведени от полипропилен (PP), ги прави устойчиви на корозия, на въздействието на химикали и замръзване. Дренажните канали се предлагат с разнообразие от решетки, което дава предимство при използването им в частното строителство и при индустриални проекти. Решетките, които се предлагат към системата, са: пластмасова, клас А15; поцинкована стомана, клас В125; неръждаема стомана, клас В125; чугун, клас С250; полиамид, клас С250.

Решетката от полиамид (PA) е нова иновационна разработка на "Деворекс" ЕАД, която е елегантно и функционално решение, предназначено за висок клас натоварване С250. Решетката е произведена от стъклонапълнен полиамид, чиито свойства допринасят за изключителната устойчивост и здравина при експлоатация. 

В портфолиото на фирмата влизат още водосточните системи от PVC (поливинилхлорид). Те подчертават естетиката на сградата и нейната архитектура чрез разнообразните си цветове. Едно от важните предимства на улуците и тръбите от PVC е лесният им монтаж, той може да се извърши без професионални умения или необходимост от запояване. Свързването на отделните елементи става с помощта на Click механизъм, а силиконовите уплътнения на елементите правят възможно компенсирането на температурното разширение и свиване на материала. Опциите за гъвкаво проектиране улеснява значително реализирането на всеки проект, а качеството на изработката гарантира високата ефективност на покривното отводняване.

Производствената база и офис сградата на фирмата са разположени в град Пловдив, а продуктите й са добре познати както на българския пазар, така и в чужбина.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво е най-важното, което новото правителство трябва да свърши в следващите месеци?