49

Ден на отворените врати в жилищен парк ROYAL GARDEN

Проектът на „Галакси Инвестмънт Груп“ се утвърди като един от най-предпочитаните в града под тепетата

На специално събитие за всички пловдивчани „Галакси Инвестмънт Груп“ организира Ден на отворените врати в жилищен парк „Royal Garden“. Инициативата е тази събота, 27 ноември 2021 г., между 9:00 и 18:00 часа, в търговския офис на компанията, който се намира в непосредствена близост до жилищния комплекс на  ул. „Митрополит Максим”.

В рамките на събитието клиентите ще могат да получат подробна информация както за свободните за продажба жилища в двете нови сгради на комплекса, така и за всички компоненти, свързани с предимствата при реализацията на проекта, който се изпълнява спрямо най-високите световни стандарти при жилищното строителство.

Висококачествено строителство

Сред основните предимства на „Royal Garden“ са използването на енергоефективни материали, топлоизолационна фасадна система, висок клас алуминиева дограма, шумоизолация под подовата замазка, допълнително окабеляване за „умен дом“, система от филтри, премахващи наличието на твърди частици в питейната вода и подобряващи вкусовите й качества. За спокойствието на живеещите ще бъдат монтирани датчици за вода като част от системата за превенция от наводнения. Премиум жилищата ще разполагат със система за пречистен свеж въздух с възможност за контролиране на влажността. Отоплението е подсигурено от ТЕЦ. Жилищните сгради ще разполагат с красиво обзаведени и луксозни фоайета с голяма височина, които ще създадат усещане за уют.

Множество услуги и удобства

Сгради 3 и 4 на жилищен парк „Royal Garden“ са  в процес на реализация. Тяхното хармонично разположение позволява оформянето на обширен вътрешен двор и градина с максимална площ. Комплексът разполага с богато разнообразие от удобни и функционални двустайни, тристайни и многостайни апартаменти. Те са със светла височина от 2,85 м и разпределения на помещенията, създаващи максимален простор, светлина и уединение. За постигането на отлична осветеност и ослънчаване на жилищата са проектирани характерните за проекта лоджии и еркери. На горните етажи на сградите са позиционирани обширни тераси с красиви гледки, които да се превърнат в любимото място за отдих на бъдещите обитатели. Допълнителен плюс на комплекса са местата за отдих, зелените площи, детската площадка, подземният паркинг и гаражите.

Отлична локация

Комплексът ce намира в eдин oт най-предпочитаните райони нa град Пловдив - парк „Отдих и кyлтypa“, непосредствено дo Маll Рlоvdіv и caмo нa 10 минyти пешеходно разстояние oт Гребната база. Удобство добавят разположените в близост xипepмapкeти, дeтcки градини, училища, спортни съоръжения и paзнooбpaзиe oт ресторанти.

Престижно отличие

„Royal Garden“ получи награда на най-престижния национален конкурс „Сграда на годината“ за вече реализираните сгради 1 и 2.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
1 коментар
Арх

Арх

26.11.2021 | 14:55

Необходимо е да се отбележат 50-сантиметровите балкони, които създават усещане за простор.

Отговори
1 1

Анкета

Как оценявате служебния кабинет "Главчев"?