49

Bulgarian Propertiеs - 20 години в бизнеса: Първи пренесохме офертите онлайн и създадохме пазара на чужденците у нас

С бляскаво парти Агенция Bulgarian Propertiеs отбелязва своята 20-а годишнина в Sofia Live Club. Събитието се превърна в незабравима вечер с изпълненията на обичания от всички Васил Найденов, квартет Destiny и Тома Здравков.

Тази годишнина отбелязва важен крайъгълен камък за Bulgarian Propertiеs, която е сред водещите агенции на българския пазар на недвижими имоти вече две десетилетия. "Когато стартирахме преди 20 години, все още почти нямаше бизнес в интернет. Ние създадохме супер успешен уебсайт и пренесохме офертите онлайн - каза в своята реч Михаил Чобанов, основател на водещата агенция. - Именно Bulgarian Propertiеs създаде пазара на чужденци в България и постави държавата ни на световната карта за недвижими имоти. Стандартите, които налагаме в нашия бизнес, и моделът, който създадохме, са пример за подражание и копиране вече 20 години! Оригиналът е един и той се нарича BULGARIAN PROPERTIES!"

Михаил Чобанов изрази своето признание и уважение към всички хора, които са важна част от историята и развитието на Bulgarian Propertiеs, като им връчи индивидуални ръчно рисувани сертификати.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?