44

Авторите на ледената зала в Природонаучния чакат голям приз

"РИМ-РОК България" е финалист за златните статуетки на Business Awards 2024

Фирмата, която сътвори ледената зала „Полюси“ в Природонаучния музей под тепетата, е финалист за златните статуетки на Business Awards 2024. „РИМ-РОК България" се нареди сред добрите примери в бизнеса у нас и на Балканите, които мерят сили в юбилейното, десето издание на годишните награди Business Awards 2024. 

Припомняме, че ледената зала в музея е създадена по идея на проф. Пимпирев. Това е първата експозиция от живи екземпляри, редки видове риби и безгръбначни риби от Антарктика, реализирана в континентален град в Европа. В момента „РИМ-РОК България" работят по изграждането на новия терариум за крокодили в музея в Пловдив.

Семейната фирма, с над 20-годишен опит, е производител на изкуствени скали, изкуствени дървета и камъни от щампован и шлайфан бетон. Последният им хит са „летящи острови" - те бяха инсталирани като декорация в "Сердика център" по идея на арх. Тилева. Миналата година компанията изгради родния "Флинтстоун" - това е най-големият външен кът в СПА комплекс "Св. Георги" в с. Балдево.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
0 коментара

Анкета

Как оценявате служебния кабинет "Главчев"?