Следвайте ни

„Арх Ситистрой” - професионализъм, новаторство и отговорност

Най-бързо развиващата се строителна компания в региона в момента изгражда сгради с обща РЗП от 85 000 кв. м

viber icon

„Арх Ситистрой“ ЕООД е компания, отличаваща се с професионализъм, иновация и отговорност. Успехът им се дължи на лоялност, коректност и професионална  точност при изпълнение на всеки възложен проект. Изключително стриктно и системно се контролира качеството на извършваните видове работи.

„Екипът от специалисти, работещи във фирмата, се стреми към изпълнение на строителството във възможно най-кратки срокове, като в същото време запазва нивото на предлаганото високо качество на работа и следва тенденциите в съвременното строителство“ - това накратко е визитката на една млада и бързо развиваща се компания в сферата на строителството в Пловдив - „Арх Ситистрой“ ЕООД.

Фирмата е специализирана в архитектурно и инженерно проектиране на жилищни, общественообслужващи, промишлени, фамилни къщи и търговски сгради; 3D визуализация; мениджмънт - от началото до края на проекта; хидрогеоложко проучване; проектиране и изпълнение на реновиране и преустройства на съществуващи сгради. Тук може да се разчита на разработване и изготвяне на проекти, в които ще бъдат реализирани най-новите технологии и иновации.

Фирмата е вписана в Централния професионален регистър на строителя. Тази година „Арх Ситистрой“ ЕООД беше номинирана и за голямата награда „Златният отвес“ на ОП КСБ - Пловдив, за най-високи показатели, значителен принос, собствен фирмен стил, добра търговска репутация, безупречно качество в строителния бранш в региона. Името на компанията стои зад вече изградените жилищни проекти: „Plovdiv City Park 1“, комплекс „Магнолия 1, 2, 3“ и строящите се „Магнолия Резиденс“ - „Магнолия 4“,  „Plovdiv City Park 2“ и „Каре Билдинг“, както и множество промишлени обекти. Всички те се изпълняват по най-нови технологии, със съвременни материали, модерна и функционална архитектура. В момента фирмата изпълнява строителство на сгради с обща  РЗП от 85 000 кв. м.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако парламентарните избори са сега, за кого бихте гласували?