Именици купонясват с отстъпки в заведения

Именници празнуват 7 януари в кръчми и заведения с отстъпки от 10 лв. Освен там намаления има в хотели и магазини. Те варират, а срокът е кратък, но при някои периодът продължава по 3-4 дни, а понякога и по месец, съобщава Монитор.

Първият месец на годината е изпълнен с именни дни, почти няма ден от януари, в който да не празнува човек с определено име. По-запомнени и големи празници обаче са 6 и 7 януари, когато се отбелязват Йордановден и Ивановден.

Механите в столицата предлагат 10 лв. по-евтин куверт – така вместо 35 лв. гостите ще дадат 25 лв. и ще се насладят на жива музика и хубава храна.
Тези, които не бързат особено пък, могат да отбележат Богоявление на 19 януари в Охрид за 225 лв.

В Македония е известен като Водици и е най-големият религиозен празник за охридчани. Сумата включва превоз, настаняване, както и обиколки по манастири и езера.

Други предпочитат да си вземат почивка за 1-2 дни и да заминат със семейството извън големия град. В такива случаи именниците могат да се възползват от отстъпки между 10 и 20 лв. за нощувка, приканват в онлайн реклами хотелиери. За двойна стая в комплекс например ще дадем 241 лв. Цената включва нощувка, закуска и вечеря, а ако искаме и обяд, ще дадем 20 лв. отгоре.

На празника е предвидена и специална вечеря с DJ парти. Който желае, може да използва фитнес залата и сауната, а паркингът не се доплаща. За 400 лв. пък можем да празнуваме и в Банско, като по този начин спестяваме 100 лв.

Потребителите трябва да се оглеждат за намаления още през декември, тъй като повечето от тях биват публикувани през последния месец на годината и бързо се изчерпват.

Някои именници решават да се поглезят с материални придобивки като дрехи и техника. В „Техномаркет“ например текат промоции през целия януари и всеки, чието име присъства в списъка с именни дни, може да си купи телевизор, електроуреди, както и оборудване за кухнята. Към намаленията са включени и фотоапарати и аудиоустройства като портативни колонки, МР 3-ки, радиочасовници и слушалки. Вместо 20-30 лв. за слушалки можем да дадем между 13 и 15 лв. за тапи. По-големи слушалки пък ще намерим за 20 лв. по-малко.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?