Подай сигнал

Има ли поне едно Sorry от Тотев в капсулата на времето

Коментари

от Юлиян Ангелов 4451 прегледа 0

Събудих се с тревожното чувство, че нещо лошо е надвиснало над моя Пловдив. Потърках очи, погледнах часовника (лимитирана митрополитска серия) - 6 без 10, четвъртък, 16 август 2063 година. Оставаха някакви 6 години до трицифрения ми рожден ден. И десет минути спокойствие до шест часа.

Тревожното чувство не ме напускаше. Пуснах телевизора - Ани Салич (б.а. евала на гримьорите и) избухна с новината, че пловдивски журналист ще представи кандидатурата си за кмет на града, номиниран лично от сегашния градоначалник. Плеснах се по челото - ооо, да бе, това съм аз и трябва да се стягам за пресконференцията.

Всичко започна от една бирена капачка. По-точно от наградата, която се криеше под нея.

Не съм почитател на пенливата течност, а напоследък (в последните 44 години) даже не я харесвам. Веднъж обаче ѝ се поблазних от рекламата за "новия живот под капачката" и ето ти късмет. Купих една бира, отворих капачката, и под нея...о, чудо! Печеля тристаен апартамент в Караница Хил.

Кой не е чувал за този комплекс? Преди почти половин век ние пловдивчаните го открихме благодарение на пробива под Централна гара. За да усвоим парите от Европа, трябваше здраво да копаем. И като се започна едно усвояване, стигнахме до Патагония (това е онази част на Земното кълбо, която се намира точно под нас). Излязохме в двора на изоставена стара пивоварна.

Кметът след Тотев (вече съм забравил как се казваше) набучи на копие картата на Патагония и показа артефакти, че пловдивчанката мама Роза се е заселила първа във въпросния имот (станало във времето, когато спецпрокуратурата и КОНПИ награбиха фамилията и). Малкият и син си извади нотариален акт по давност на владение и приложи познатата схема от Пловдив. За 3 месеца услужливите местни власти смениха статута на терена и му издадоха строителните книжа, а човекът вдигна "Караница хил" за нула време. Комплексът ултралукс, естествено, взе името на някогашната фабрика. Ако не знаете, такава бира са пили руснаците Фадей Белингсхаузен и Михаил Лазарев през 1820 година и вследствие на ефекта от нея открили Антарктида, опитвайки да намерят най-прекия път към родината.

Ето в този комплекс се събудих на 16 август 2063 година с тревожното чувство, че нещо лошо е надвиснало над моя Пловдив. Станах, измих се и поех към огромния адронен колайдер, с който ние, пловдивчаните от патагонския "Караница Хил", пътуваме до Централна гара. Има-няма 3 секунди и си на колелото да чакаш 113. Наясно сте, че в колайдера испанската система за електронно таксуване все още не работи и поне веднъж седмично кондукторът може да не те забележи в патакламата. Така стана и сега. Минах гратис тези 13 000 км и ми останаха пари да нахраня журналистите.

Те трябваше да ме чакат за пресконференцията в новата 33D зоологическа градина край Гребната. Това чудо на ИТ технологията позволява да усетиш дори миризмата на животните. Затова напоследък всички кандидатури за кметове се представят там, за да ги усетим от самото начало. Нося и армаган за зоопарка - една патагонска мара. Не съм разбрал обаче, че там истински животни няма. От самото пускане на обекта децата виждали само 3D копия на зверовете. Трикраката мечка Габриела и мъжкарят Наско до дълбоки старини танцували на воля в Белица. Сегашните мечки (или 33D изображенията им) се ширят на площ от 3 декара с езеро за разхлаждане през лятото. Вълкът Бисер, който при ремонта замина на гурбет, също не се засели в новата клетка от 900 кв. метра. Просто реши да си остане мигрант.

Като заговорихме за зоопарка, ми дойде наум, че този хабитат е разкошен за настаняване на бивши кметове - басейн за лятото, място за разходки. Трябва да включа идеята в управленската си програма.

Пътувам със седемнайската от Централна гара към Гребната и си мисля какво е най-важното, което трябва да кажа пред журналистите. Определено пробивът под аерогарата е пирон в моята програма. Наясно съм, че и с него и без него летището е мъртвец, защото тук самолет не е кацал от 30 години, а ромите от съседните села отдавна разглобиха хангарите и кулата. Идеята на този пробив е стандартна - просто да усвоим едни пари.

Май ви казах, но пак повтарям - събудих се с тревожното чувство, че нещо лошо е надвиснало над Пловдив. И се оказах прав. Когато рейсът ме свали до зоопарка, видях, че за пресконференция бяха дошли само бате Божо (за да ме хейтне после в нета) и една репортерка от вражеския Тотев24. Всички останали отишли на площада, където в този ден отваряли капсулата на времето. Тя бе положена сред антиките при знаменития ремонт от 2019-а, когато целият свят се изсипа в Столицата на културата. Всеки момент трябваше да прочетат посланието на тогавашния кмет към бъдещите поколения. Отворих marica.bg, където предаваха на живо паметното събитие. Хванах кулминацията с отварянето на свитъка и какво виждам - на листа пише SORRY - ПАРИТЕ ЗА ПРОБИВА ПОД АЕРОГАРАТА ОТДАВНА ОТИДОХА В КАРАНИЦА ХИЛ.

Знаех си, че нещо лошо ще стане. Един приятел отдавна ми каза, че след Тотев поне половин век ще си търсим доброволци, а не кандидати за кмет. А аз, глупакът, се вързах на номинацията...

Коментари


Марица е на пещерняците, Пловдив24 на Тотю. Вижте като спечели Зико, заради идиоти като вас, какви хвалби ще има тук и гъзолизания. Марица не пише в полза на Славчо, а на Зико, защото Зико е пещерняшка подлога.

ЖУРНАЛЯ, СКАПАНИ, ЯСНО Е, ЧЕ СТЕ ЗИКОВИ ПОДЛОГИ И ВИ ПЛАЩАТ ПЕЩЕРНЯЦИТЕ.

Годината свърши.. Площада грее... Галерията... Цъфти.. Овцете в зоопарка блеят... Бееееее.... Гееееерббб

Имам чувството,че Славчо Атанасов да ви беше плащал,нямаше да му вършите такава услуга.Толкова некадърно го плюете,че зорлем го правите кмет.Ама се знае защо го правите.ИСкате да преебете Зико и само и само да не стане кмет сте съгласни Славчо да е.Това е мерзост бе господа.

Че го е таковал, таковал го е за това и Славчо го мрази, ама кой забави ремонта на Площад Централен? Естествено, една "патриотична фирма" регистрирана с 5 лева и ай-й-й-йде 1 година жалене в съда! А после Славчо вика, виновен е Тотев! Егати простака, майна! Виновен е Тотев, че не плаче, като тебе. Ако беше ти на негово място щеше да оревеш орталъка, като изоставена карловска вдовица за член!

Ами кой тръгна да жали Втория Гребен Канал и го забави с две години??? Ами пак Атанасов и бандата му за мокри поръчки и пак само и само да провалят проекта! Такава омраза, като тая на Славчо към Тотев и Салиери не е изпитвал към Моцарт! Все едно Тотев не го е бил на избори, а го е "таковал" отзад, майна! Ще те вкара в гроба тая злоба Славчо-о-о-о!

Славчо Селския спря успешно Зоологическата градина, за това евалла! Голям мръсник излезе! Но Колодрума не можа да провали, за това айсиктир! Вярно мъчи се човека, пряко сили, кво ли не измисли, ама Колодрума си стана и върши работа на града, а това не се прощава!

Ванка, твоята се свърши Сега те чака затвор за поне зо годинки.Аз твоя приятел,който ти предаде,съм в пловдивския от7 г.Ама чувам,че ти ще си в софийския,като особенно нагъл и безкрупулен крадец.Там мангалите ти готвят Добро посрещане.Щяли да те лекуват с черните си бахури от клептоманията.на тоя свят дяволъка се плаща Ванка.

Спри да се излагаш Славчо.Ти си проказа,който разлага обществената тъкан.Ти си изкралистизирано зло.Но ще си платиш за злото,което все още вършиш.В затвора ще бъдеш пречистен.Бог да се смили над черната ти душа.

Госпожо Петрова не сте съвсем точна с нещата, но за сметка на това господин Стоев е най-долен лъжец! Да обясним за Слявчовите зомбита, как стоят нещата в Пловдив. Малоумника Слявчо вече толкова години лъже, като дърт циганин, че залата струвала 7 милиона лева, а Тотев дал 5 пъти повече. Истината е че само закупуването на парцела струва 7 милиона, а не строежа. Същият идиот оценява реконструкцията на семейният хотел на Тотеви за над 20 милиона, а иска нова спортна зала, при това Колодрум със застроени 39 декара площ да струва 7 милиона! Извинявайте, ама това е брутална наглост или брутално невежество. Да не говорим, че лъжеше още на изборите през 2011 открито по медиите, че Тотев откраднал толкова много пари, че имал 4 хотела, един в Пловдив, два на морето и един в Гърция, като е ясно че и до ден днешен фамилията има само един хотел в Пловдив и той не е негов, защото тези, които са го купили, като съборетина и са го направили един от най-добрите хотели в града, т.е. родителите му са живи и здрави! А Славчо говори, така сякаш са мъртви, а това е смъртен грях! Аз ви казвам Господ ще накаже Славчо за всичко това! Няма да се измъкне помнете ми думата! Колодрума Славчо се опита многократно да го спре, по всевъзможни начини, даже спеше пред прокуратурата с жалба в ръка и всяка сутрин внасяше по една, но той не можа да го спре. Имало 22 "нарушения", като примерно срока за завършване на осветлението е забавено с една седмица, клекалата в тоалетните са 5 сантиметра западно, а трябва да са 10 см. на изток, чешмите са на 80 см. височина, а трябва да са 82 см. и ей такива от тоя род, а той лъже толкова години, за някакви 22 престъпления. Кой ще осъди инвеститор за това? Никой! Неговите жалби обаче паснаха на политиката на правителството на ДПС, БСП и Златния пръст и Орешарски базирайки се на Слявчовите лъжи и 2 години обекта стоя на трупчета. Залата беше готова на 95%, но той не даде пари, а през това време Слявчо лъжеше, че е спрян, заради съдът, който ще осъди Тотев. Болен човек! Даже депутати от БСП молеха Орешката, не и не! След, като бандата разбойници на турските червени патриоти ги изгониха хората с камъни, дойде Бат Бойко на власт и веднага Тотев завърши Колодрума, да ни е честит на града. Слявчо е виновен, колкото Орешарски, но е много по-голям мръсник от него. За Зоологическата градина сигналът също беше изработен от Слявчовата банда, но не я внесоха те, а дадоха на обидената на Тотев че не я направи депутатка, гербаджийка Деса, бивша кметица на Западен да внесе тоя пасквил. Внесе го тя защото и те се срамуваха от това, и така с помощта на Прокуратурата спряха строежа и това може да се види от стотиците публикации на медиите тук в мрежата. И на снимките ще видите че самата Зоо-градина е готова, напълно изградена и затова беше внесена жалбата за да бъде спряна. И запомнете че това беше направено по средата на изборна кампания, за да изкарат с лъжите и плювките си изборни дивиденти, но тия хора, никога не са се срамували от своите престъпления и гнусотии. Можеше ли жалбата да бъде внесена 2 месеца след това, т.е. веднага след откриването на Зоопарка? Можеше, но Пловдив щеше да има градина, а така и така каквото и да излъжат вас , не могат да излъжат съда и жалбата ще отпадне. Те знаеха че нямат основания за присъда, а искаха просто да спрат откриването, което беше предстоящо. Освен това близки до същата Слявчова банда мръсници еко-терористи почнаха да жалят пред всички възможни инстанции, колко дървета са отсечени за да се разшири градината и каква трагедия било за града това. Дали били 20 или 50. Абсолютно същата история беше с проекта за втори гребен канал, както и за проекта "Небет тепе", Големия Бунарджик, даже и за Площад централен същите бандити отново го забавиха за близо една година, чрез същото метод жалене. Типичните Слявчови писъци! Значи, нямате представа, колко вреда нанесоха тия изроди на града, а ако знаете ще ги убиете с камъни. За тая глупост същите заедно с прокуратурата искаха махането на кмета от работа, и го вкараха в съда, но не им стана работата. Най-накрая след всички простотии макар и да забавиха градината с няколко години, тя пак ще стане и ще заработи в най-скоро време. Но вече всички ще си кажат това, което искаха гнусните гадове, да си мислите "А бе имаше там нещо нередно!" Ей това е истината.

Спри да се излагаш Мамин.Ти си проказа,който разлага обществената тъкан.Ти си изкралистизирано зло.Но ще си платиш за злото,което все още вършиш.В затвора ще бъдеш пречистен.Бог да се смили над черната ти душа.

Извинявайте майни, че ви избутах до първо място в България! Извинявайте, че направих така, че хората от цялата страна, и от всички големи градове ви завиждат за страхотния град, за бизнеса, за работните места, за жилищното строителство и за това, че сме най-предпочитания град за заселване в страната. Извинявайте, че направих така, че даже шопите да ви завиждат! Когато ви станах кмет бяхте на опашката, а сега сте първи, затова извинявайте! Извинявайте, че 8 години не мрънках и не ревах ежедневно, като ЗКПЧ-то Слявчо, че му пречи целият свят, а работих за вас! Извинявайте, че 8 години съм кметувал с най-ниската кметска заплата в България от 1388 лева, без да я вдигна нито със стотинка и без да взема 1 лев. премия за което всички кметове в страната ми се смеят! Извинявайте!

Наградата за най-дълго и най-лайнометно плюене на кмета Тотев се присъжда единодушно на-а-а-а-а, присъжда се на-а-а-а , ... на Марица-а-а-а-а! Бонус - Който счупи прозореца на кметския джип получава нова кола от "Разединените патриоти"! Лично Славчо Атанасов ще даде ключовете!

Това показва до каква степен е стигнала олигархичната война срещу Тотев! Следващият кмет един пирон да не забие Пловдив пак ще е първи в страната защото такъв го оставя Тотев и другите за 4 години не могат да го настигнат!

Чудесно написано. А за всички тролове, боли когато се казва истината.

Не ми е ясно ,защо когато една медия пише истината за един мошеник с доказани факти и данни,троловете на този мошеник обявяват статията за поръчкова.Това е смешно и показва безсилие.Ако нещо е клевета, Тотев да съди медията.Достатъчно вече е богат от награбеното от нас,за да си позволи добри юристи

Стига глупости сте побликували!

Не оплюване на Тотев трол.Оплюва се някой за неща ,които не е извършил и му ги вминявате,като вина.Това правите с Атанасов,вече 10години,ама както виждате ефекта е обратен.За всичко,което иЗвърши Тотев е директно за ЗАТВОРА поне за 30 години

Борбата в Марица кой да вземе наградата за плюене по Тотев и града ни ! Хайде разберете се вече,че да спрете с гнусотиите си !!!

Споко шматки.В тази капсула Тотето е описало как един селски цървулан от село Дълго поле ,завършил автори с 3.64, се превръща в олигарх, използвайки назначението си за кмет,глупостта на една партия ,умението да се фалшифицират избори и наивността на пловдивчани

Да чуем ИЗВИНЯВАЙТЕ от Маминия ли????Марица вие сте сериозна медия,а не наивници на средна възраст.Няма как най-големият крадец,гьонсурат,наглец,злобар,некадьрникитъпак в историята на Пловдив да се извини на пловдивчани за безбройните си зулуми.Чувството за почтеност е ампутирано в тотевата кратуна

По посока Патагония се копае много по-лесно. Опитайте да копаете на север, посока Плато на Ломоносов.

Аре стига бе гербера.Славчо ви е виновен и за заметресение ти в Турция.Докога ще се оправдавате за некадърността и грабежите на Тотев със Славчо Атанасов.ТАка ставате нелепи и жалки и зорлем правите Славчо пак кмет.

По-добре те, отколкото и честен бесепар! Впрочем, самото словосъчетание е абсурдно

Тотев е единен от най-корумпираните и некадърни кметове

Крадливите герберчета се наакаха

ВИЕ СМЕТКАТА ЩЕ Я ПЛАТИТЕ , СЛЕД ПАДАНЕ НА СИСТЕМАТА !!!!

Поръчковите статии продължават с пълна сила. Сметката ще я платите на изборите - след поредната победа на герб в Пловдив. Пловдивчани виждат много добре колко много неща се направиха за последните 8 години.

По точно капсулата на срама.

Имаш ли някакви документи да докажеш че зопаркът е незаконен или така само си пишеш?

на кой да каже сори бе палячовци от в.марица.толкоз сте жалки в платената любов със свинаря и неговата подлога главчу че няма повече накъде.нещастници

Г-жо Светла Петрова май нещо послъгвате! Славчо Атанасов пусна жалба за НАЙ- КОРУМПИРАНИЯТ обект в ЕВРОПА СПОРТНАТА ЗАЛА ! Няма нищо общо със сигнала за ЗООПАРКА който е тотално незаконен и не е спазен нито един закон на Република България при изграждането му и делото те първа ще започне ! Тотев дава милиони от парите който краде от пловдивчани за да не почне преди да му е свършил мандата, а интересното е , че нито съд нито прокуратура са спирали изграждането на зоопарка ! Тотев сам го е спрял и за това децата ни са без ЗООПАРК г-жо Петрова. Но така е с всички проекти на Тотев след 8 г. НЯМА НИТО ЕДИН ГОТОВ ОТ ВЕЛИКИТЕ МУ ПРОЕКТИ, А САМО КОЗМЕТИКА ЗА МНОГО ПАРИ СЪС ЗАРОБВАЩИ ЗАЕМИ КОЙТО И ВАШИТЕ ДЕЦА ЩЕ ВРЪЩАТ !!!

Човекът написал това е за ядреномагнитен скенер, а този който евентуално ще му плати за психиатър Преименувайте Марица на Мътеница

аман от платени публикации

Какъвто Тотев, такъв и Славчо. Двете страни на една монета.

Като говорим за зоопарка нека да припомним, че именно Славчо Атанасов депутат от НДСВ и бивш член на ВМРО подаде жалба в съда и така забави строителството на зоопарка с 2 години. Естествено съдът не взе под внимание клеветите на Атанасов и неговата шайка, но децата ни останаха без зоопарк.