Илиана Раева не издържа: Искам да крещя, но не мога!

Президентът на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева изригна с коментар във „Фейсбук“, в който изразява недоволството си от фенове, които критикуват българските националки и техните треньори заради представянето им на световното първенство за девойки в Русия. Тя е бясна и от решението на съдиите, които са сменили оценката на ансамбъла с 1,5 точки, пише Блиц.

ПРЕДЛАГАМЕ ВИ ИЗВАДКА ОТ ПУБЛИКАЦИЯТА НА ИЛИАНА РАЕВА
Аз се разплаках, когато разбрах, че оценката, която са получили от съдиите ни е класирала 8-ми, но е била намалена с 1,5 от главното съдийско ръководство... Да! Съдиите са ни оценили точно и справедливо, и играта, и съчетанието! Ако не са ги накарали да си намалят оценката, прекрасните ни момичета щяха да са на финал, щяха да имат нов шанс.... и щяхме да сме 6-ти в класирането!
Това е...
Кой, защо... защо, по дяволите... няма да кажа, защото ни предстои световно! И аз за пореден път трябва да мълча и да стискам зъби...
Много съдии бяха в пълно недоумение....
Искам крещейки да разказвам и за това, което е станало на съдийската маса снощи, и за едно европейско, и за едно друго световно.... НО НЕ МОГАААА!!!!! И трябва да мълча и да търпя всичко, което се изсипва върху треньорите и децата, върху мен...! Защото има други състезания, а те пак ще са на тая съдийска маса... Защото ако си отворя устата ще върна българската гимнастика от там, откъдето всъщност никога не е излизала.... от собствената си помия! А вече имаме толкова много прекрасни гимнастички на всички нива, потенциални медалистки във всяка възраст, световни шампионки, страхотен отбор жени индивидуално!!!
Докога, бееее?!?!?! Докога ще се самоунищожаваме????????
Е, колко години да мълча и да се усмихвам?!?!?!
Колко?!?!?
Защо???
Защо Хриси с подути от рев очи ще ми казва тази сутрин: “ Госпожо, ако сме обединени, ще сме империя...”
Знам мила, но никога не сме били, и никога няма да бъдем обединени... Защото да се радваш на успеха на другия е привилегия само на определена порода хора!!!


Нека всеки да мъкне съвестта си... Нали отговаря пред нея
А на всичкото отгоре шепа освирепели жени сипят клетви обиди по треньорите ми и по мен и някакви мои приятели от фейсбук ми пращат на лично техните помии...

Спрете да ми пращате тези простотии, защото въпреки, че сте ми приятели ще ви блокирам. Тези секти от някакви неудовлетворени жени намерили отдушник в професията “фен” никога не са ме интересували.
Благодаря ви прекрасни мои момичета! Аз наистина съм много горда с вас и затова получихте всички този специален шоколад от мен! Благодаря на невероятно трудолюбивите ми и отговорни треньори Валя, Вяра, Цвети Рени!
Обичам ви и вярвам във вашето успешно бъдеще! Анализираме, отстраняваме грешките и продължаваме! Има върху какво да работим.

 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
С€К.

С€К.

22.07.2019 | 15:25

Голяма част от българите въобще не се интересуват от тоя спорт, от напъните на Сиракова .По-добре да си трае-не стига ,че тези момиченца като едни робини-нищо не получават,а огромни пари влезоха в джоба на Сиракова..Ама като са балами и като си мислят,че са "грации"-така е...

Отговори
2 0
Аман от тия

Аман от тия

22.07.2019 | 12:58

Тая докога ще ни занимава с нейните простотии?

Отговори
4 2
Кондоф

Кондоф

22.07.2019 | 11:19

Кой сте вие ДОКТОР ЗОРГЕ.....

Отговори
2 1

Анкета

Допринася ли Гребната за добро качество на живот и активен отдих в Пловдив?