Илиана Раева изригна заради ансамбъла ни в Минск

Илиана Раева използва профила си във Фейсбук за трибуна и атакува съдийството на Световната купа по художествена гимнастика в Минск.

Ансамбълът на България получи оценка 28.850 за съчетанието си на 5 топки и е трети след Русия и Япония. Момичетата ни в състав Симона Дянкова, Мадлен Радуканова, Лаура Траатс, Стефани Кирякова, Ерика Зафирова е с най-високо оценено изпълнение за трудност.

"Съдийство ли е, чудо ли е на купата в Минск - изригна Раева. - Фантастична игра на българския ансамбъл днес! Най-силното изиграване до момента на нашите момичета! 

Силна игра, безгрешна, с най-висока оценка на изпълнение! С недостижима артистичност за изискванията на правилника за артистичност, с точна и абсолютна трудност за това, което играят.

Това е съвременната, истинската, трудна и зрелищна художествена гимнастика. Българският ансамбъл е недостижим на този етап! Оценките ли? Те са за дискусия на друго място, пред други хора.

Много силен и подготвен отбор на Япония.

Много силна конкуренция, да, но съперниците ни направиха много груби грешки, които съм сигурна, че няма как да бъдат оценени по този начин на световното. Да не говоря за оценки получени след изпускания извън терена...

И българският ансамбъл днес, както и нашите индивидуалистки бяха без съдия. Даниела Велчева е била на линия, а сутринта не попадна сред съдиите. А истината е, че в този спорт съдиите имат крайната дума Кой на Кое място..."

В индивидуалните надпревари Боряна Калейн влезе във финала на топка, но не успя на обръч. Невяна Владинова остана извън двата финала.

В многобоя води рускинята Арина Аверина.

Източник: corner.dir.bg

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
Кво я жалите?

Кво я жалите?

17.08.2019 | 17:18

Ох,майко!Пари нема да има!Кво щъ прай сега Куинито,а!?Питате ли я колко гърла храни?Сега и порн За пари я ене каката!Три семейства чакат на нея!Питате ли я как намира парички за почивки,партита,тоалети,къщи,коли и други глезотийки?Художествената гимнастика я интересува,защото требет резултати.Иначе няма кинти т.е.няма живот,ей...Жива да я ожалиш !

Отговори
1 0
Смешница

Смешница

17.08.2019 | 16:52

Да реве и да не спира Жалка женица!Забрави кой я направи известна.Без Нешка щеше да е една посредствена гимнастичка от Подуяне.Жалко за момичетата!Трябва им една Нешка,за да ги превърне в гимнастички от световна класа.Другото е губена на време и ранно отказване.

Отговори
4 1
@ 4

@ 4

17.08.2019 | 16:49

Какъв спорт е художествената гимнастика? Не може да има спорт, който да зависи САМО от съдиите. При това по регламент. Що деца бяха осакатени физически и ментално от амбициите на разни "треньорки". Начело с комунистическата курва Робева, известна и като главна съветничка на Ванга.

Отговори
2 3
Trakiq

Trakiq

17.08.2019 | 16:39

Ot kakto tazi dama poe momichetata sme posledni v svetoven mashtab, Neshka trqbva daa se varne

Отговори
4 0

Анкета

Допринася ли Гребната за добро качество на живот и активен отдих в Пловдив?