Подай сигнал

Хванаха известен влогър, летял със 228 км/ч

Свят

от Екип Марица 635 прегледа 0

22-годишният Диас няма криминално досие

Полицейските власти в Испания задържаха за превишена скорост 22-годишен младеж, управлявал спортен автомобил "Ламборгини" по второкласен път в околностите на Мадрид. Радарите на мобилния патрул са отчели, че при ограничение на скоростта от 100 км/ч момчето е \'\'летяло\'\' с 228 км/ч.

Вплоследствие било установено, че задържаният Давид Диас е популярен сред тийнейджърите влогър, който публикува предимно видеа, свързани с компютърни игри.

По данни на близки до полицията източници 22-годишният Диас няма криминално досие, а резултатите му от проверката за алкохол и наркотици били отрицателни.

Въпреки това срещу него ще бъде повдигнато обвинение за нарушаване на Закона за движение по пътищата, като в случая той може да получи присъда между три и шест месеца лишаване от свобода, или да му бъде наложено наказание, изразяващо се в общественополезен труд за срок между един и три месеца.

Коментари


Ами ако този пич беше карал този звяр с 40 км.пак щяха да го спрат,защото тогава пък щяха да помислят,че има някаква повреда по двигателя.