Христина и Снежи от Пловдив хванаха окото на Пайнера

Босът на музикалната компания и съпругата му Мария лично избират попълненията

Две пловдивчанки хванаха окото на Митко Димитров в кастинга за нови певци на музикална компания на димитровградчанина. 23-годишната Христина Христова и 16-годишната Снежи Спасова бяха сред най-добрите кандидатки, явили се на втория тур. Подборът се наблюдава лично от Пайнера и съпругата му Мария. 

Христова пя две народни песни от репертоара на Славка Калчева и Емилия, докато Спасова предпочете песни на Цветелина Янева и Галена.

Три дузини кандидатки за кариера под шапката на "Пайнер" се явиха на кастинга. Сред тях личаха и популярни имен като Радко Петков от Троян, който се състезаваше в "Гласът на България 2017" в отбора на Иван Лечев и Ивета Костова, част от тима Деси Слава в изданието на същото музикално риалити през 2014-а.

В изпълнение на мъже най-често звучаха песни на Борис Дали, Фики и Милко Калайджиев, а от фолклора предпочитанията се спряха на Славка Калчева, Росица Пейчева, Нелина и Николай Славеев.

За третия кръг, прослушване в звукозаписното студио на музикалната компания в Димитровград, няма да има ограничения и списъци с песни за предварителна подготовка. Най-добрите ще получат предложение за професионална кариера и договор с “Пайнер”.  


 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?