Хотел с камина - само за крале

Най-красивите стаи за гости в света разполагат със собствено огнище на дърва

От позлатения лагер "Gilded Age" в планината Адирондак до Кралския апартамент на „Адлон Кемпински” AD представя няколко зашеметяващи стаи за гости със собствени камини.

Много туристи обичат точно тази спокойна почивка. Разбира се, тя не включва лежането под чадъра на плажа и мазане със слънцезащитни продукти. Плажът може и да е прекрасен, но не е за пренебрегване и очарованието на студения климат, където да се настаните в топъл луксозен хотел. А в такива случаи има ли нещо по-уютно от камината? При това поставена във вашата собствена хотелска стая. Един временен дом, където можете да се отпуснете с книга в ръка или с чаша пенливо вино. 

Кралският апартамент на „Адлон Кемпински” е достоен за Елизабет II. Разположен в центъра на Берлин, този луксозен хотел притежава всичко, което търсите в имот, олицетворяващ лукса, но и уюта. Апартаментът е подходящ за самата кралица и разполага с пиано в просторния хол с камина на дърва. 

Стаята включва традиционно обслужване на иконом, а той ще е на ваше разположение през целия ден - от момента, в който кацнете на летището. Ще ви услужи, като смеси коктейла ви в ранния следобед. И ще поддържа огъня в камината.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?