Хитринки за привличане на пари и любов от Луната

Луната - тя е истинска сила, която може да използвате за диети, разкрасяване, гадания и лечения, за привличане на любовта, късмета и парите. Някои желания можем да сбъднем със следните хитринки:

Ритуал за сбъдване на желания

Първо и най-важно е да вярвате в силата на Луната. Тя мощно влияе върху сбъдването на желанията ви. Напишете исканото от вас с червена химикалка, използвайте бял лист хартия. След това запалете листа от пламъка на свещта. Този ритуал е най-добре да се изпълнява в нощта на пълнолунието.

Ритуал за любов

Ако все още не сте открили любовта или пък желаете да запазите вече съществуващата, то Луната може да ви помогне да го направите. Пригответе червени или розови камъни, може да бъдат и накити с камъни. Сложете камъните в червен керамичен или стъклен съд. Напълнете ги с вода и ги поставете на лунна светлина. След това запалете три червени свещи около съда. Пламъкът на свещите трябва да гори на фона на Луната. Дори и Луната да е скрита зад облаците, тя е там и ритуалът действа.

Гледайте огъня на свещите и Луната и се съсредоточете върху вашето намерение - да намерите любов или да закрепите връзката си. Помолете Луната да Ви донесе любов. Вашата молба трябва да бъде повторена няколко пъти, може да я казвате на глас или наум, важното е всяка отделна молба да изричате на един дъх. След като приключите, не загасяйте свещите веднага, нека горят още известно време.

Ритуал за богатство

Новолунието благоприятства просперитета. През нощта на новолунието сложете портфейла си на лунна светлина и го отворете, за да може да се зареди с лунната енергия. Този месец няма да ви донесе милиони, но ще може да разчитате на някакви парични постъпления през следващите месеци.



Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?