Hills of Rock 2018: Рок събитието на годината започва днес

Хедлайнерите Sabaton, Judas Priest и Iron Maiden забиват на централната сцена

Екип от над 600 души работи за реализирането на рок събитието на годината у нас - Hills of Rock 2018!. 

Основната сцена, на  която ще свирят хедлайнерите Sabaton, Judas Priest и Iron Maiden, пристигна специално от Унгария. Тя е с внушителни размери и ще бъде оборудвана с изключително модерна звукова и светлинна апаратура. Сцената ще разполага с огромни екрани, което ще позволи на хората и от по-далечно разстояние да следят шоуто. 

Всички групи са се настроили да поднесат на българската публика най-доброто, на което са способни! В тазгодишното издание на Hills of Rock на три сцени ще вземат участие 55 артисти от Европа, Америка и Балканите. За втора поредна година българската група "Уикеда" малко преди началото на фестивала без никаква основателна причина отказва договореното си участие на 20 юли и е своевременно заменена от JEREMY.

По време на фестивалните дни входовете на Гребната база ще бъдат отворени от 16.30 часа. Билети могат да бъдат закупени и на място. След задължителните проверки за забранени предмети на всеки посетител ще бъде поставена гривна според типа билет, който притежава.

В специално обособена къмпинг зона 500 от най-верните фенове на рока ще имат възможност да разположат своите палатки.

През трите дни на Hills of Rock се затваря за движение западното платно на бул. "Копривщица" в участъка между кръстовищата с бул. "Шести септември" и бул. "Марица-юг".

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?