Подай сигнал

Хекимян заряза секси колежка от bTV, отпраши към морето с...

Лайфстайл

от Марица вест. 18470 прегледа 0

Антон Хекимян

Новинарят Антон Хекимян отдъхва край морския бряг, но не със знойна блондинка или колежка от Би Ти Ви, както се говори последно време. Водещият на предаването „Тази сутрин“ е на почивка с… майка си!

Хекимян е завел родителката си и двете си племеннички на къмпинг по южното ни Черноморие. Семейството е отседнало в каравана под наем на Арапя, тъй като екотуризмът е сред любимите на Хекимян.

Журналистът почти не свали слънчевите си очила, за да не бъде разпознат от околните. Той предпочете и да плажува по тениска, вероятно неуверен в спортната си форма. Като вуйчо за пример, през по-голямата част от времето Антон се занимаваше с племенничките си, правеха си селфита и се забавляваха.

Тези дни жълти медии го свързаха с монтажистка от Би Ти Ви заради техни по-свойски снимки в социалната мрежа. По информация на „Галерия“, отношенията между двамата са чисто приятелски и професионални. Снимките от морската му почивка край Царево са поредното доказателство, че Хекимян няма интимна половинка до себе си.

Новинарят е сам като куче след раздялата си с журналистката Василена Гръбчева. Мис ТВ Чар бързо обърна нова страница и заживя с д-р Асен Цеков, който стана „Лекар на годината“. Така, докато Хекимян продължава да ближе рани сам на плажа с майка си, бившата му редовно демонстрира любовта с новия си в социалната мрежа и дори се заговори за брак. „За първи път видях Асен на една бензиностанция, на която се бяхме уговорили да снимаме репортаж. Две седмици по-късно вече живеехме заедно“, разказа влюбената Гръбчева.

Хекимян и Гръбчева имаха близо 5-годишна връзка. „Готов съм за сватба, искам поне три деца от Василена“, призна водещият. Няколко месеца по-късно двамата се разделиха.

Коментари


Чудя се как не Ви омръзнат да пишете клюки да се занимавате с личния живот на по известните личности!

Педерасчо сладък мамин!

Докога ще кюкарствяте по негов адрес, вас не ви интересува нас също.....

Е КВО ВСЕКИ ИМА НУЖДА ОТ ПОЧИВКА АЗ ПЪК ГО ХАРЕСВАМ ОТЛИЧНО ВОДИ ПРЕДАВАНЕТО И СИ ГО ГЛЕДАМ ВСЕКИ ДЕН

Тази новина е поне от преди две седмици !Излагате се ! Човекът си е на екран!

Лъчезаренисекси

така е като се занимава с курвентии