Хекимян заряза секси колежка от bTV, отпраши към морето с...

Новинарят Антон Хекимян отдъхва край морския бряг, но не със знойна блондинка или колежка от Би Ти Ви, както се говори последно време. Водещият на предаването „Тази сутрин“ е на почивка с… майка си!

Хекимян е завел родителката си и двете си племеннички на къмпинг по южното ни Черноморие. Семейството е отседнало в каравана под наем на Арапя, тъй като екотуризмът е сред любимите на Хекимян.

Журналистът почти не свали слънчевите си очила, за да не бъде разпознат от околните. Той предпочете и да плажува по тениска, вероятно неуверен в спортната си форма. Като вуйчо за пример, през по-голямата част от времето Антон се занимаваше с племенничките си, правеха си селфита и се забавляваха.

Тези дни жълти медии го свързаха с монтажистка от Би Ти Ви заради техни по-свойски снимки в социалната мрежа. По информация на „Галерия“, отношенията между двамата са чисто приятелски и професионални. Снимките от морската му почивка край Царево са поредното доказателство, че Хекимян няма интимна половинка до себе си.

Новинарят е сам като куче след раздялата си с журналистката Василена Гръбчева. Мис ТВ Чар бързо обърна нова страница и заживя с д-р Асен Цеков, който стана „Лекар на годината“. Така, докато Хекимян продължава да ближе рани сам на плажа с майка си, бившата му редовно демонстрира любовта с новия си в социалната мрежа и дори се заговори за брак. „За първи път видях Асен на една бензиностанция, на която се бяхме уговорили да снимаме репортаж. Две седмици по-късно вече живеехме заедно“, разказа влюбената Гръбчева.

Хекимян и Гръбчева имаха близо 5-годишна връзка. „Готов съм за сватба, искам поне три деца от Василена“, призна водещият. Няколко месеца по-късно двамата се разделиха.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
7 коментара
Жанет

Жанет

20.07.2019 | 19:21

Чудя се как не Ви омръзнат да пишете клюки да се занимавате с личния живот на по известните личности!

Отговори
7 0
Валера

Валера

20.07.2019 | 16:40

Педерасчо сладък мамин!

Отговори
1 4
Веска Атанасова

Веска Атанасова

20.07.2019 | 14:05

Докога ще кюкарствяте по негов адрес, вас не ви интересува нас също.....

Отговори
8 1
БЕРК АЛИ АЙХАН

БЕРК АЛИ АЙХАН

20.07.2019 | 02:20

Е КВО ВСЕКИ ИМА НУЖДА ОТ ПОЧИВКА АЗ ПЪК ГО ХАРЕСВАМ ОТЛИЧНО ВОДИ ПРЕДАВАНЕТО И СИ ГО ГЛЕДАМ ВСЕКИ ДЕН

Отговори
16 2
Абе,вие от Марица !

Абе,вие от Марица !

19.07.2019 | 16:49

Тази новина е поне от преди две седмици !Излагате се ! Човекът си е на екран!

Отговори
16 0
Св3етлс

Св3етлс

19.07.2019 | 16:42

Лъчезаренисекси

Отговори
0 3
бтв

бтв

19.07.2019 | 15:46

така е като се занимава с курвентии

Отговори
14 5

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?