Подай сигнал

Хасковлии искат минералните им бани да са топбалнео и спа

Местата за настаняване в курорта са пълни за новогодишните празници

На път

от Цанка Семерджиева 425 прегледа 0

Хасковлии искат минералните им бани да са топбалнео и спа

Ще възкръсне ли община Минерални бани в битката за „Община на 2018 г. за балнео и спа” за наградите на Министерството на туризма, това зависи от всички вас. За глас в подкрепа на курорта призовават от общинската администрация и местния хотелиерски бранш.

В най-динамичната и интересна категория буквално за часове се случват неочаквани и пълни обрати още от самото начало на надпреварата. В момента Минерални бани се намира на трета позиция след Сандански и временния лидер Велинград. Разликата е приблизително 4% след втория и 34% след водача, а онлайн гласуването продължава до 5 декември включително.

Ако все още не сте подкрепили Минерални бани в категорията „Община на 2018 г. за балнео и спа”, споделете тази информация със своите приятели в социалните мрежи и гласувайте на https://tourismawards.bg/cat/spa-destinacia/, гласи апелът. Едно подобно признание би довело до по-голям интерес към общината.

След дългогодишна разруха Минерални бани се върна на туристическата карта на страната. Няколко са вече хотелите и базите със съвременно балнеолечение и чудесни условия за почивка. Заработиха и много къщи за гости, тъй като курортът е все по-посещаван целогодишно. Местата за настаняване в общината са заети за новогодишните празници, показа наша проверка.

Коментари