Хаос след пороя! Хора и коли плуват по улиците СНИМКИ

Апокалиптичен дъжд изсипва литри вода в Пловдив. За пореден път градът потъва в мръсотия. Подлезите вече започнаха да се пълнят с кал. Засегнати от стихията отново са както булевардите, така и малките квартални улички. Шахтите преливат, колите плуват, а хората безпомощно се борят с метли и лопати срещу вълните от вода.

На ул. "Иван Вазов" паднали клони затрудняват движението. Пред СКЛАД, на ул. "Екзарх Йосиф", пък, се стоварва цяло дърво върху паркиран автомобил. Ул. "Бугариево" и бул. "Христо Ботев" не се виждат от вода. В квартал "Изгрев" деца си представят, че са на море.

А нагазили боси в дъжда, най-съвестните граждани отварят шахти и премахват листа и боклуци из целия град. Всички се надяват скоро бурята да отмине, а дотогава щетите да не се увеличават.

снимки: Атанас Кънев

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
Тъпанари

Тъпанари

25.06.2019 | 06:26

Запиши се ти дежурен в бурята, когато падат клони , вали град и духа силно да чистиш шахтите....

Отговори
3 0
Роко

Роко

24.06.2019 | 22:34

Михаил Димитров...специално за теб ще има дежурни от Чистота в дъжд да ти чистят шахтите.Може и 24 часово дежурство.Да може да си гледаш през прозорчето ,че в пороя улиците са сухи и водата се изтича в шахтите.Ама кой да се сети,че под шахтите капацитета на тръбите е малък.

Отговори
3 4
Пп

Пп

24.06.2019 | 20:26

Защото и те са боклуци

Отговори
3 2
Михаил Димитров

Михаил Димитров

24.06.2019 | 20:05

Това,че съвестни хора почистват шахтите е чудесно.Но защо при такива дъждове няма дежурни от "Чистота"да почистват шахтите на момента от листа и други боклуци?

Отговори
19 2

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?