Подай сигнал

Хаос с движението на АМ "Тракия" заради катастрофата

Видео

от Екип Марица 7355 прегледа 0

Хаос с движението на АМ "Тракия" заради катастрофата

Изпратени са 14 линейки, от София, Елин Пелин и Ихтиман в помощ на пострадалите от тежката катастрофа, която стана малко по-рано днес на 27км от София в близост до Вакарел. Хората от пътният инцидент, ще бъдат транспортирани в болница "Света Анна" и в "Пирогов".

На злополучното място е предприета организация от Пътна полиция за осигуряване на трасе за спешните екипи.

Движението в посока София временно е спряно, съобщиха от МВР. А от видеото може да видите километричното задръстване и хаоса покрай катастрофата.

По непотвърдена информация към момента общо десет са загиналите при катастрофагата, съобщиха за БТА от Центъра за спешна мединска помощ София-град, цитирайки информация от районната координационна централа на центъра.

Автобусът , който се обърна, все още не е дигнат и от ЦСМП - София изразяват опасения, че е възможно да има още загинали.

Десет от пострадалите са приети в болница" Св. Анна"- 7 жени и трима мъже. Четирима от тях са в тежко състояние, двама дори са вече откарани от операционната. В "Пирогов" към момента са докарани едно дете и един мъж, каза директорът на "Пирогов" проф. Асен Балтов. Детето е с гръдна и коремна травма, то вече е в операционната. Три жени са приети във ВМА.

Коментари