Подай сигнал

Халваджиян се изповяда, ето какво разкри за сина си СНИМКИ

Лайфстайл

от Екип Марица 17332 прегледа 0

Маги Халваджиян винаги се е славел като човек, който не цепи басма никому, още повече пък, когато казаното от него касае родината му, работното му място и проекти или близките до сърцето му хора. За последното продуцентът е особено емоционален.

В скорошен пост в социалните мрежи става ясно не само колко привързан е Маги Халваджиян към сина си Бебо, но и какви паралели предизвиква тази връзка със собствения му досегашен живот.

Един от най-успешните родни продуценти направо просълзи стотиците си последователи във виртуалното пространство с емоционалните признания, които прави публично. Поводът за тях е рождения ден на неговото пораснало момче Бебо.

"Обичам умните! Обичам талантливите! Обичам работливите! Обичам търсещите! Обичам свободните! Но съм истински влюбен в добрите! Добрите хора са на изчезване, и колкото по-малко остават или се раждат, толкова повече се влюбвам в тях! Те са безценни за света точно толкова, колкото е безценна и истинската любов!", пише Маги и продължава разтърсващото си слово така:

"На всеки рожден ден баща ми винаги ми пожелаваше да съм здрав, умен и добър! Това пожелавам винаги и аз на синът ми! Той е представител на тази вече рядка и отиваща си порода! Породата на милите, възпитаните и добрите хора! Само любовта и добрите хора ще спасят обреченият ни свят! Искрено вярвам в това!
Честит рожден ден, Бебо!
Честит рожден ден, добър Човеко!:)))"

Разбира се, очаквано под сърцатия пост на най-известния арменец в родната телевизия, стотици отправят пожеланията си към сина му Бебо, който преди пет години стана баща на прекрасно момченце, пише show.blitz.bg.

Коментари


Тези хора са уникални, не се съмнявам, че Бебо е добричък, и Кремена и Маги са добри хора, (никога не съм ги виждала, но обож,авам да ги слушам , когато говорят, добрият човек си личи, няма грам злоба в тях), сигурна съм, че и синът им е като тях....Да е здрав , умен , добър и усмихнат, той, и цялото семейство!

макар и външно не толкова красива като бебо генетично е от правилната раса