Хайдути пристигнаха в Общинския съвет

Представители на сдружение "Хайдути" пристигнаха на сесията на Общинския съвет, доведени от съветника Слави Георгиев (ПФ). Мъжете, препасани с пищови, се надяват да получат от градския бюджет 20 хил. лева, за да участват в церемониите и честванията, които провежда Община Пловдив.

Промените в бюжета ще се гледат на днешната сесия и най-голямата сума, която се заделя, е за първия многоетажен паркинг в район "Западен" до кооперация "Корона"

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Гоце Делчев

Гоце Делчев

02.06.2019 | 12:53

А-а-а-а-а, това не е ли оня малкия Славчо Георгиев към който Марица срамежливо е дописала че е /ПФ/ демек Патриотичен Фронт за да не каже, че той е фурнаджийска лопата и политически номад, също като големия Славчо Атанасов. Щото и двамата като разсипаха с дружни усилия ВМРО, партията дето ги направи хора, та избегаха в Бургаската Скатаджийска партия и сега са твърдо от "Патриотичния фронт за Валери Симеонов"! Демек се продадоха, като едни магистралки! Щото ако не са в политиката кво ще правят? Ни професия, ни занаят, демек глад! Сра-а-а-ам! Сра-а-ам!

Отговори
0 0
Бунарджика

Бунарджика

02.06.2019 | 12:45

Ама то и на мене ако ми дадат 20 000 лева и аз ще участвам! Утре запасвам два смешни пищова и хоп на площада да правя театър! Егати патриотизма, майна! Егати скъпия театър! Всички пари искат, ама питат ли ме дали аз искам да ги дам??? Щото парите не са ни на Общинския съвет ни на Кмета, парите са мои, твои, и на всички останали майни!

Отговори
0 0

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?