4232

Закуска от детството: Принцеси с кайма РЕЦЕПТА

Днес ви споделяме една вкусна рецепта от миналото

 

Необходими продукти: 


200 гр. кашкавал

хляб

За каймата:

500 гр. кайма

1 яйце

галета 


Начин на приготвяне:

Каймата се омесва с всички подправки. Престоява така поне няколко часа или един ден в хладилник, за да си поеме от миризмите.

Режем хляба на еднакво дебели филии. Преди да започнем да я мажем, добавяме малко вода и бъркаме, докато стане по-мека и лесна за мазане, пише actualno.com.

Мажем филиите и ги слагаме да се пекат във фурната. След като леко се запече каймата, се слага и настърганият кашкавал, връща се, за да се запече и той.

Анкета

Как и къде ще почивате през лятото?