Вкусна вечеря! Тези пилешки пържоли се топят в устата РЕЦЕПТА
- 29.12.2020 | 16:52
- Marica.bg
- 14 489 прегледа
- 0 коментара
Продукти за рецептата:
1 кг пилешко филе
1 кенче бира
3 глави лук
4 скилидки чесън
подправка за пиле
масло или зехтин
Начин на приготвяне:
Пилешкото месо се поръсва от всяка страна с подправката. В дълбока тенджера се слага ред пилешко месо и върху него нарязания лук, чесън, масло. Така се поставя цялото пилешко ред по ред. Залива се с бирата, докато не се покрие. Прибира се за една вечер в хладилника. На следващия ден пържолите и лука се поставят в тава за печена около 40 минути, като се обръща.
Надяваме се, че рецептата ще ви хареса. Може да сервирате пържолите с гарнитура от печени картофи или нещо друго, което сметнете, че би им подхождало, пише actualno.com. Добре се комбинират с разядка от хумус. Има чудесни сосове, които може да ги овкусите, като не е задължително те да са домашно приготвени. Приятен апетит!
Коментари (0)
Коментари
Отговор на коментара написан от Премахни