Вечеря уникат: Чешка чеснова супа със свинско РЕЦЕПТА

Необходими продукти:

400 г свинско месо

1,5 л вода

3 картофа

1 глава лук

3 скилидки чесън

1 яйце

сол, черен пипер, магданоз

Начин на приготвяне:

Сварявате месото. Нарязвате картофите на кубчета. Слагате ги в тенджера и ги заливате с месния бульон.

В тиган запържвате лука и слагате намачкания чесън - 1 минута преди края на запържването. Слагате лука и чесъна в тенджерата при картофите.

Нарязвате месото на парчета и го добавяте към супата, пише fakti.bg. Разбивате яйцето и го добавяте към супата, нормално е да се пресече. Посолявате.

Изчаквате супата да заври. Поръсвате с нарязания магданоз. Добавяте черния пипер.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?