Вечеря уникат: Чешка чеснова супа със свинско РЕЦЕПТА
- 17:30, 03.11.2020
- 6972
- 0
Необходими продукти:
400 г свинско месо
1,5 л вода
3 картофа
1 глава лук
3 скилидки чесън
1 яйце
сол, черен пипер, магданоз
Начин на приготвяне:
Сварявате месото. Нарязвате картофите на кубчета. Слагате ги в тенджера и ги заливате с месния бульон.
В тиган запържвате лука и слагате намачкания чесън - 1 минута преди края на запържването. Слагате лука и чесъна в тенджерата при картофите.
Нарязвате месото на парчета и го добавяте към супата, пише fakti.bg. Разбивате яйцето и го добавяте към супата, нормално е да се пресече. Посолявате.
Изчаквате супата да заври. Поръсвате с нарязания магданоз. Добавяте черния пипер.
Водещи новини
Коментари
Отговор на коментара написан от Премахни
0 коментара