2374
Следвайте ни

ВЕЧЕРЯ да си оближеш пръстите: Специалитет с кайма и гъби

viber icon

Бърза и лесна рецепта за вечеря, която ще ви смае с невероятния си вкус.

Необходими продукти:
Кайма – 500 гр.

Хляб – 2 големи филии

Сол

Черен пипер

Кимион – 1 щипка

Джоджен – 1 щипка

Гъби печурки – 200 гр.

Яйца – 3 броя

Кашкавал – 100 гр.

Доматен сос – 5 - 6 с.л.

Олио – 1 с.л.

Начин на приготвяне:
Намажете дъното на малка тава с мазнина и разстелете на тънък слой лютеница. Върху нея разпределете каймата, омесена предварително с накиснатия и отцеден хляб, яйцата и подправките.

Накълцайте печурките и ги добавете равномерно отгоре, я върху тях и останалата кайма. Разрежете ястието с нож на квадратни парчета или направете прорези с вилица до дъното.

Отгоре залейте с разбитите яйца, поръсете с кашкавала и сложете да се пече в умерена фурна, пише gotvach.bg.

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кой кандидат-президент ще гласувате на 14 ноември?