Следвайте ни

Уникално предложение: Сурова туршия от карфиол РЕЦЕПТА

viber icon

Необходими продукти:

карфиол

кервиз

моркови - по желание

1 с.л. сол за буркан 800 мл

2 с.л. захар за буркан 800 мл

125 мл оцет за буркан 800 мл

2 аспирина на буркан

Начин на приготвяне:

В бурканите изсипете оцета, след това ги напълнете с розички карфиол. Допълнете с кервиз, а по желание и моркови, нарязани на кръгчета.

Накрая добавете солта, захарта и аспирините, след което долейте с вода, пише факти.бг.

Туршията се затваря с капачки. Първите 7 дена бурканите се обръщат ежедневно, а след 10 дена е напълно готова за консумация.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какви трябва да са следващите мерки срещу COVID-19 в Пловдив?