46

Топят се в устата: Бабините банички на тиган РЕЦЕПТА

Тази рецепта за чудни бабини банички е за вас, най-вече ако обичате месо. Пълнежът им е много вкусен и е готов само за няколко минути.

 

Необходими продукти:

Кори за баница

2-3 глави лука

2-3 яйца

Колбаси по избор (може и с кайма, може и с луканка, салам, каквото обичате)

 
 

Начин на приготвяне:

Първо запържете нарязания лук в малко олио. След това, след като изстине, добавете яйцата. Разбъркайте всичко заедно и добавете колбаси по избор.

Подгответе корите за баницата, като ги нарежете на лентички. Напълнете лентите с плънка и оформете триъгълници, пише actualno.com. Получените триъгълничета могат да се пекат или да се пържат.

Те са идеални за закуска или като междинна закуска.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Коя дата предпочитате за национален празник на България?