71

Топ закуска: Яйца на очи с хрупкав бекон и филийки РЕЦЕПТА

Тази закуска е едно чудесно предложение и за най-неопитните в кухнята. Приготвя се бързо и лесно, а освен това е изключително вкусна - ще си  оближете пръстите.

 
Неодходими продукти:

2 яйца

100 гр. бекон

1 с.л. зехтин

2 филии хляб

 

Начин на приготвяне:

Първа стъпка от рецептата е да подготвите бекона, като го нарежете на тънко. Поставя се в сгорещен тиган и се запича без мазнина, докато стане златист и хрупкав.

Изважда се и се оставя да се отцеди на кухненска хартия, а на негово място се сипва малко зехтин и се запържват яйцата на очи, пише actualno.com.

Поставяте яйцата в чиния по избор, посолявате със сол и червен пипер на вкус. Добавяте и бекона. По желание запържете леко две филийки и допълнете ястието.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

За кого ще гласувате на кметските избори в Пловдив?