Следвайте ни

Топ вечеря: Свински вратни пържоли на фурна РЕЦЕПТА

viber icon

Необходими продукти:

4 свински вратни пържоли без кост

4 с.л. соев сос

3 с.л. кафява захар

 

3 с.л. балсамов оцет

3 - 4 скилидки чесън

1 стрък прясна салвия

1 ч.ч. червено вино

черен пипер

бял пипер

лют пипер - по желание

сол

олио

Начин на приготвяне:

Добре измитите и подсушени пържоли поръсете със сол, черен и бял пипер. Всички останали съставки смесете и разбъркайте добре, пише gotvach.bg.

Наредете пържолите в тава, залейте със сместа и оставете да се овкусят за 1 час в хладилник. След това сложете алуминиево фолио и пъхнете да се пекат за 1 час в силно загряна фурна.

След това отстранете фолиото и запечете до готовност. На 2 пъти обръщайте пържолите, за да не се изсушат.

Печете вратните пържоли на фурна, докато сосът в тава се сгъсти и се карамелизира, пише факти.бг.

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?