Следвайте ни

Тези разкошни селски мекички се топят в устата РЕЦЕПТА

viber icon

НЕОБХОДИМИ СЪСТАВКИ:


брашно - 1 кг
мая - 1 п. суха
сол - малко
яйца - 3 бр.
олио - 3 с.л.
захар - 3 с.л.
вода - 600 г хладка

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:


Всички продукти се разбъркват добре до получаване на средно меко тесто.

Оставя се да втаса 1 час.

Пържат се мекички в горещо олио от двете страни и се отцеждат по желание върху домакинска хартия.

Коментари (2)

ОЧИВИДЕЦ

ОЧИВИДЕЦ

15.11.2020 | 11:54

ДАЛИ ПЪК НЕ СТАВА И ЗА ТУТМАНИК?

Отговори
1 0
Кулинар

Кулинар

13.11.2020 | 20:39

Как така тесто се топи в устата.

Отговори
0 6

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли новите мерки срещу коронавируса у нас?