Следвайте ни

Свежа вечеря: Картофена салата по турски РЕЦЕПТА

viber icon
Картофената салата често присъства в менюто ни. Ето как да я приготвите по един различен начин.
 
 
Продукти:

5 картофа
 
4 яйца

1 глава лук
 
олио

сол, червен и черен пипер

зелен лук

 

 
 
Начин на приготвяне:

Картофите се сваряват с обелките. След това се обелват и се нарязват на кубчета. Слагат се в дълбока купа.
 
Яйцата се сваряват до твърдост. Обелват се и се добавят към картофите. Лукът се нарязва на дребно. Добавя се към картофите и яйцата, пише gastronom.ru. 
 
Салатата се овкусява с олиото и пипера. Оставя се да поеме съставките около 10 мин. Поръсва се със зелен лук.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какви трябва да са следващите мерки срещу COVID-19 в Пловдив?