3906

Супер вкусно и супер лесно за обяд: Пълнени гъби със сиренца – наслада за сетивата РЕЦЕПТА

Ако търсите лека, но невероятно вкусна рецепта, тези пълнени гъби със скир и сирена са идеалният избор! Съчетанието на кремообразен скир, ароматни сирена и сочни гъби ще ви накара да си оближете пръстите.

 

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ


гъби – 220 г сурови (почистени и обелени)
скир – 70 г
крема сирене – 20 г
краве сирене – 20 г
моцарела – 20 г
кашкавал – 10 г
краве масло – 10 г
сол
подправки – на вкус по избор

 

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ


Подреждаме почистените и обелени гъби в тава с хартия за печене.

Във всяка гъба поставяме по едно парченце масло, gotvach.bg.

Нарязваме моцарелата на малки парчета и натрошаваме кравето сирене.

Смесваме скира, крема сиренето, сиренето и моцарелата в купа. Разбъркваме до получаването на хомогенна смес, пише gotvach.bg.

Пълним гъбите със сместа и ги печем в предварително загрята на 180°C фурна.

Изваждаме гъбите, когато са почти готови, и ги поръсваме с настърган кашкавал.

Връщаме във фурната и запичаме на горен реотан до златиста коричка на пълнени гъби със сирена.

Анкета

Как оценявате новото редовно правителство "Желязков"?