Супер сочни: Свински ребърца на фурна РЕЦЕПТА
- 11:40, 27.11.2024
- 12:02, 27.11.2024
- 13 434
- 0
Тайната разкрита! Как се правят най-сочните печени свински ребърца!
Подходящи както за празниците, така и за семейна вечеря, тези ребърца ще ви станат любими.
Необходими продукти за ребра:
1 кг свински ребра
200 мл бира
За маринатата:
1 ч.л черен пипер
1 ч.л. пушен червен пипер
3 с.л. леко пикантен сос барбекю
сол на вкус
Начин на приготвяне:
Смесете всички съставка и пригответе марината. С помощта на четка намажете хубаво ребрата с половината марината и ги оставете в хладилник.
Един час преди печене ги извадете на стайна температура, пише actualno.com. Налейте 200мл бира, покрийте с фолио и ги сложете на 200 градуса във фурната за около 1 час.
Периодично ги вадете и мажете с останалата марината.
Когато са готови, извадете ги и ги покрийте с фолио.
Да ви е сладко!