3906

Супер сочни: Свински ребърца на фурна РЕЦЕПТА

Тайната разкрита! Как се правят най-сочните печени свински ребърца!

 

Подходящи както за празниците, така и за семейна вечеря, тези ребърца ще ви станат любими.


Необходими продукти за ребра:


1 кг свински ребра

200 мл бира


За маринатата:

1 ч.л черен пипер


1 ч.л. пушен червен пипер

3 с.л. леко пикантен сос барбекю

сол на вкус

 

 
 
Начин на приготвяне:


Смесете всички съставка и пригответе марината. С помощта на четка намажете хубаво ребрата с половината марината и ги оставете в хладилник.

Един час преди печене ги извадете на стайна температура, пише actualno.com. Налейте 200мл бира, покрийте с фолио и ги сложете на 200 градуса във фурната за около 1 час.


Периодично ги вадете и мажете с останалата марината.

Когато са готови, извадете ги и ги покрийте с фолио.

Да ви е сладко!

Анкета

Ще имаме ли редовно правителство или пак отиваме на предсрочни избори?