Следвайте ни

Да си оближеш пръстите: Сръбски геврек от телешко с бекон

viber icon

Необходими продукти:

800 г телешка кайма
100 г кашкавал
100 г бекон
лук
лют червен пипер
сол
черен пипер

Начин на приготвяне:

Продуктите се нарязват на ситно и се омесват много добре с каймата. Оставя се да отлежи поне 2 часа. Оформят се 4 големи кюфтета с дебелина около един пръст. В средата правим малка дупка за да заприличат нашите кюфтенца на гевречета. По желание се намазват с олио и се пекат на средно силна скара 4-5 минути от едната страна, и още 3-4 минути от другата.

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?