1553

Сирники за закуска по традиционна руска РЕЦЕПТА

За едно свежо и вкусно начало на деня!

Необходими продукти

400 гр. творог ( изавара или крем  сирене )
70 гр. захар
70 гр. брашно
1/4 ч.л. течна ванилия ( 1 бр на прах )
 
Начин на приготвяне
 
В купа се слага творог и разбива добре с миксер за 2-3 минути на средна скорост.
 
Добавя се захар, брашно и ванилия и отново се разбърква.
 
Сместа с набрашнени ръце се оформа като колбас. От него се режат питки с дебелина 2 пръста. Оформят се и слагат в средно загрят тиган с малко олио.
 
Пържат се 2 минути, след което се обръщат със шпатула и се слага капак. Задушават се още две-три минути на средно загрят котлон, като се внимава да не прегорят, пише zvezdev.com.
 
Готовите сирники се поднасят със сладко или пудра захар.

Анкета

Ще имаме ли редовно правителство или пак отиваме на предсрочни избори?