46

Ресторант ADOR в София стартира поредица от кулинарни изненади за ценители

Първият неделен брънч поднася ексклузивна селекция от висококачествена кухня и премиални вина

Новото гастрономическо бижу на София – ресторант ADOR представя специален брънч за столичната публика. Кулинарното шоу e тази неделя, 12 март 2023 г.  между 12:30 и 16:00 ч., и ще се проведе в луксозната атмосфера на емблематичния площад „Народно събрание“.  

Така гостите на хитовото заведение ще станат част от едно незабравимо изживяване за духа и сетивата с ексклузивната селекция на ресторант ADOR, която включва уникални морски деликатеси, подбрани италиански и български ястия, карвинг на живо със специално селектирани меса, а-ла-карт зона на главния готвач и незабравима музикална програма на живо. А за любителите на лукса, които искат да се поглезят, този уикенд идва и с допълнителна екстра – лимитиран пакет с хайвер и отбрана селекция от френско шампанско. 

Специален комплимент по повод неделното събитие e пенливото вино Vineyards Selection, произведенo по класическата технология на шампанското от най-висок клас. To се прави от 100% Шардоне (Blanc de Blanc) от селектиран микрорайон и ексклузивно се предлага във винената листа на ресторанта. 

Неделният брънч в ресторант ADOR този уикенд е първият от поредицата кулинарни изненади и задължителна спирка в края на седмицата за всеки ценител на класата и приятната атмосфера, където петзвезден екип от професионалисти ще се погрижи за  неповторимото изживяване на гостите. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Западняк

Западняк

10.03.2023 | 04:54

Аман от нескопосани реклами! Марица, колко ви плати АДОР за това срамно писание? Какво е това пенливо Vineyards Selection? Чували ли сте, че като става дума за вино винаги се назовава района от където идва. Какъв е този микрорайон? Хаджисан махала?

Отговори
1 0
Клавдия

Клавдия

08.03.2023 | 11:05

Аман от ядене....!

Отговори
1 1

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?