Следвайте ни

Вкусотия: Свински сърца по селски

Необходими продукти: свински сърца - 2 бр., печени чушки - 4 бр., червени домати - 3 бр. (може буркан белени домати), стар лук - 1 голяма глава, червен пипер, черен пипер, чубрица, магданоз, олио,  сол.

Начин на приготвяне: сварете сърцата в солена вода, след което ги нарежете на малки парченца. Нарежете лука на ситно, печените чушки обелете и нарежете на едри кубчета, може да използвате от буркан. Доматите обелете и пасирайте или също използвайте от буркан. Сипете олио в дълбок тиган и задушете лука с доматите и чушките, след като покъкрят, добавете нарязаните парченца сърца.

Оставете да се запържват заедно и овкусете с подправките - може да сипете малка лъжичка захар, за да не се усеща киселинността на доматите. Преди да сервирате, поръсете със наситнен магданоз.

Анкета

За какво бъдеще на Пловдив трябва да работи новият кмет?