Следвайте ни

Полезна вкусотия: Пица с тесто от карфиол

Необходими продукти:

За основата: 2 ч.ч. настърган карфиол, 2 ч.ч. настъргана моцарела, 2 яйца, сол и черен пипер

За плънката: 6 с.л. осолено доматено пюре, 200 г бекон на лентички, 3-4 печурки, нарязани на тънко, 1 ч.ч. настъргана моцарела или кашкавал по избор, риган

Начин на приготвяне:

Смесете продуктите за блата и ги разпределете върху тава, застлана с хартия за печене. Печете в предварително загрята фурна на 200 градуса за 15-20 мин. Когато блатът е готов, покрийте го с доматеното пюре, бекона, гъбите и кашкавала. Отгоре поръсете сух риган. Печете около 5 минути на най-горното ниво на фурната и включен горен реотан, за да се образува коричка.

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?