РЕЦЕПТА за най-вкусната яхния с тиква и месо

Рецептата може да бъде обогатена и с други зеленчуци

Необходими продукти: 

500 г говеждо месо

400 г тиква

400 мл вода

300 г картофи

1 морков

1 домат

2 скилидки чесън

1 глава лук

олио

сол

черен пипер

2 с. л. доматено пюре

Начин на приготвяне:

В тенджерата, в която ще приготвяте яхнията, запържете нарязаното месо в олио до получаването златиста коричка.

После добавете измитите и нарязани зеленчуци. Запържете 10-на минути, като разбърквате често.

Разтворете доматеното пюре в чаша с вода и добавете към месото и зеленчуците. Прибавете намачкания чесън, солта и черния пипер, както и водата. Задушете под капак 25-30 минути.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?