1553

Разкошни гофрети с колбас и кашкавал за ЗАКУСКА

Ще откажете ли топли гофрети с колбас и кашкавал – апетитно зачервени, хрупкави, уханни. Тази рецепта е един от най-вкусните начини да разчистите хладилника преди съботно-неделното пазаруване за следващата седмица. Опитайте и споделете дали са ви харесали, пишат от "МейтКичън"!

 
Продукти
яйца - 3 бр.
брашно - 350 гр.
кисело мляко - 400 гр.
кашкавал - 80 гр.
пушен салам или друг колбас по избор - 80 гр.
олио - 30 мл.
сода бикарбонат - 1/2 ч.л.

Начин на приготвяне

Разбийте яйцата и олиото с миксер.  Угасете содата в киселото мляко, разбъркайте докато шупне и прибавете към яйцата. Прибавете и брашното и разбивайте до гладка смес.  Към полученото рядко тесто добавете нарязания на ситни кубчета колбас и настъргания кашкавал и разбъркайте.

С помощта на лъжица разпределете тестото в гнездата на гофретника и печете до червен загар.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?