1553
Следвайте ни

Пловдивчанката Силвена Роу със златна виза от шейховете

viber icon

Шеф Силвена Роу бе удостоена от правителството на Обединените арабски емирства със златна виза с давност от 10 години. Голямото признание идва заради заслугите й за обогатяването на кулинарната култура в страната на шейховете. Това сподели пловдивчанката с публикация в Инстаграм, разкриваща голямото  вълнение.

„Горда съм и за мен е голяма чест да обявя, че бях наградена със златна виза за ОАЕ, която важи 10 години, като признание за приноса ми към кулинарната култура на страната. Пристигнах в Дубай преди 8 години, без да знам какво да очаквам, но през следващите дни и седмици бързо ми стана ясно, че това е място, където щастието може да се постигне, пълно с възможности, където управляващите имат визия за бъдещето и са водени от добри намерения и щедрост“, написа тя.

И посочи още, че пътят  не е бил лек, но е благодарна за признанието и ще продължава да работи в името на това страната да бъде лидер на световната кулинарна сцена.

Роу е родена в Пловдив, но още в младежките си години заминава да живее в Западна Европа. Писала е кулинарни статии за изданието Guardian и е участвала в различни кулинарни предавания в британската телевизия.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Шпек

Шпек

23.10.2021 | 20:59

Сигурно са я разпечатали с големите рязани наденици!

Отговори
4 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво е най-важното, което новото правителство трябва да свърши в следващите месеци?