Следвайте ни

Да си оближеш пръстите: Пикантен миш-маш

Едно от най-вкусните ястия в националната ни кухня безспорно е миш-машът. Обогатим ли обаче традиционната рецепта с праз и пикантни подправки, той става великолепен.

За да изненадате семейството си за вечеря, го пригответе по следната рецепта. В масло запържете един стрък праз и две печени червени чушки. Добавете черен пипер, риган, ронена чубрица и чили. После чукнете 3 яйца, разбъркани с малко сирене. Традиционното саламурено сирене може да замените с моцарела или да я сложите като екстра. 

Сервирайте с гарнитура от маслинова паста, домати и краставици.

Коментари

Публикувай

Коментари (0)

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?