2374

Перфектната РЕЦЕПТА за млечна баница от козунак

Знаете, че след Великденските празници козунаците, които остават, са твърде много и е невъзможно да ги похапнем, докато са все още меки и вкусни. Ако не сте привърженици на това да изхвърляте храна в кофата с отпадъци, трябва да мислите креативно и да готвите с въображение.

Ще ви издадем една безкрайно сполучлива рецепта за млечна баница със стари козунаци. Не забравяйте да я приготвите след великденските празници. Получава се много вкусна.

Ето и какви продукти са ви нужни:

• прясно мляко - 600 мл;

• яйца - 4 броя;

• ванилия - 1 брой;

• козунак - 1/2 стар (сух);

• кафява захар - 2 с.л.

 

Начин на приготвяне:

Разбийте яйцата в дълбока купа и ги смесете заедно със захарта, прясното мляко и ванилията. Вземете си тавичка за печене и покрийте дъното и с накъсани парчета остарял козунак. След това го залейте със сместа, която вече сте приготвили, пише actualno.com.

Сладката баница се пече в предварително загрята фурна на 190 градуса до готовност. Когато извадите тавата от фурната, оставете да се охлади. След това може да поръсите с пудра захар.

Млечната баница от стари козунаци е наистина много вкусна и се приготвя за нула време. Опитайте я и няма да останете разочаровани от вкуса й!

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?